0

iPhone farklı bir bilgisayarla içindekiler silinmeden senkronize edilebilir mi?

<p>Apple b&ouml;yle sa&ccedil;ma bir kural koymuş. iPhone&rsquo;u farklı bir bilgisayarla senkronize etmek isterseniz mevcut bilgiler siliniyor. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı?</p>
19.11.2014 tarihinde Behin sordu
Yorum Ekle Takip Et
Beğen, Paylaş

Bu soru için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soru için cevabınız

Vazgeç