0

Google hasabı yerine telefonun rehberine Android 4.4'te nasıl kişi eklenir?

<p> Yeni Google Nexus 5'imde Android 4.4.2 kullanıyorum. Rehbere yeni bir kişi eklemekle ilgili bir sorum var.<br> <br> Çalışma yerimde kendi bulut sistemimi kullanıyorum, eGroupware yürüten bir Apache server. Ve tüm istemcilerimi senkronize etmek için Sogo-Connector ve Synthesis Sync İstemcileri kullanıyorum. Tüm rehber ve takvim verilerimi dizüstü bilgisayarlar ve telefonlar gibi farklı istemciler üzerinden senkronize ediyorum. Şimdi de Google Nexus'umu senkronize etmek için bulut kullanmak istiyorum. Çalışma yerine (ve Nexus 5 haricindeki diğer istemcilere) sorunsuzca yeni kişi ekleniyor ve senkronizasyon sonrasında yeni kişi Nexus 5'te görünüyor.</p> <p> Eğer Nexus 5'in kendisine yeni bir kişi ekleyecek olursam, bunu Google Hesabı yerine <em>telefonun rehberine</em> eklemek isterim. Ama böyle bir seçenek yok, çünkü telefon Google Hesabı'yla senkronize etmeye çalışıyor.</p> <p> Telefonun kendi rehberine nasıl yeni bir kişi ekleyebilirim?</p>
15.08.2014 tarihinde Erol Özgür sordu
Yorum Ekle Takip Et
Beğen, Paylaş

Bu soru için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soruya toplam 2 cevap verilmiştir

0
<ul> <li> Ayarlar -&gt; Depolama -&gt; Uygulamalar’a gidin.</li> <li> Google Kişiler’i Senkronize Et kısmına gelecek şekilde kaydırın.</li> <li> Uygulamayı açın.</li> <li> Devre dışı bırak’ı seçin.,</li> </ul> <p> Artık, Google’la senkronize ediliyor uyarısı almadan kişilerinizi ekleyebilirsiniz. Sadece telefonda olacak şekilde gösterecektir. Google Kişiler Senkronizasyonu’nu devre dışı bırakırken “diğer uygulamaları etkileyebilir” uyarısıyla karşılaşabilirsiniz. Kişilerinizi eklemeyi bitirdiğinizde Depolama -&gt; Uygulamalar yoluyla, devre dışı bırakılmışı seçin (üst, sağ): Google Kişiler Senkronizasyonu tekrar aktifleşmiş olacaktır, problem kalmadı demektir.</p>
21.09.2014 tarihinde
cilman cilman (9390) cevapladı

Bu cevap için yorumunuz

captcha

Vazgeç

1
Depolama/Uygulamalar menüsünden Google hesabının altında Kişileri senkronize etme kısmını devre dışı bırakarak, Google Kişiler (Rehber) Senkronizasyonu’nu kapatabilirsin. Bundan sonra, sadece telefonda olacak şekilde işaretlenmiş olarak kişileri ekleyebilirsin - senkronize etmeden. Umarım işine yarar.
12.09.2014 tarihinde
Sarge Sarge (183570) cevapladı

Bu cevap için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soru için cevabınız

Vazgeç