0

Facebook’tan senkronize olmuş fotoğraflar nasıl silinir?

Galaxy Note II kullanıyorum ve Facebook galerimi yanlışlıkla senkronize ettim. Ayarlardan (Ayarlar > Hesap) senkronizasyonu kapatmayı denedim ama fotoğraflar hala galeride kaldı. Ayrıca, silmeyi de denedim fakat gösterilen bir seçenek yok. Tavsiyeler için teşekkürler.
26.06.2014 tarihinde serkan sordu
Yorum Ekle Takip Et
Beğen, Paylaş

Bu soru için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soruya toplam 1 cevap verilmiştir

0
<p> <code>Sync gallery</code>&nbsp;(galeriyi eşitle) seçeneğinin işaretini kaldırmak albümleri silmez. Telefonunuzdan <code>Facebook</code> uygulamasını kaldırın. Bu sayede galeriden tüm Facebook albümleri silinmiş olur.</p> <p> Uygulamayı tekrar yüklerken <code>Sync gallery</code> ‘nin işaretini kaldırmayı unutmayın.</p> <p> Bunu yapmak bende işe yaramıştı.</p>
26.06.2014 tarihinde
Sarge Sarge (183570) cevapladı
Peki facebookta toplanan o yüzlerce fotograf nasil silinicek? - 24.01.2015 tarihinde marbling yorumladı

Bu cevap için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soru için cevabınız

Vazgeç