0

Senkronize Edilen Fotoğraflar Nasıl Silinir?

Telefonumla e-mail’imi senkronize ettim, ancak sonuç beklediğim gibi olmadı. Galeride, telefonumda olmayan fotoğrafları görüyorum ve bu fotoğraflarda silme seçeneği çıkmıyor. Bunları nasıl silerim? Gmail’imden senkronize ettiğim her şeyi telefondan kaldırmanın bir yolu var mı?
26.06.2014 tarihinde merve sordu
Yorum Ekle Takip Et
Beğen, Paylaş
Telefondan sildinmi senkronize siliniyor bende. - 02.06.2016 tarihinde serdar can çalışkan (Metin2Special) serdar can çalışkan (Metin2Special) (480) yorumladı

Bu soru için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soruya toplam 1 cevap verilmiştir

0
Önce, Google hesabının Picasa fotoğraflarını senkronize etmediğinden emin olun. Sonra, Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Tümü > Galeri > Veriyi sil yolunu takip edin. Bu yol, senkronize edilmiş albümleri siler. Aynı şekilde, Gmail’den senkronize edilmiş tüm veriyi de silebilirsin. Ayarlar > Hesaplar > Google > (hesabınız) yolundan, bütün seçenekleri kaldırın. Google hesaplarınız senkronize olmayacaktır.
26.06.2014 tarihinde
Sarge Sarge (183570) cevapladı
Ben yaptım sonra geri gelmez fotolar değil mi ? - 03.02.2016 tarihinde Bahar yorumladı
Arkadaşlar, merhaba. Bu konuyu çok basit bir yoldan düzelttim şans eseri :) Şöyle ki; Albümler'e gelip ekranın sol alt köşesindeki seçenekten "Görüntülecek seçenek"i seçin, oradan da "Picasa içeriği"ni devre dışı bırakın. Aynı zamanda "Tüm içerik" seçeneği de devre dışı kalıyor. Yalnızca "Cihaz içeriği" seçeneği kalmalı. Vee bir bakıyorsunuz albümden o istemediğiniz fotoğraflar yok oluyor. Sizin kamera fotoğraflarınız da yerli yerinde kalıyor. - 01.06.2016 tarihinde Misafir yorumladı

Bu cevap için yorumunuz

captcha

Vazgeç

Bu soru için cevabınız

Vazgeç